Φιλοσοφία

Είμαστε μια μικρή ομάδα με μεγάλο ενθουσιασμό και πάθος για επικοινωνία. 

Όπως κάθε καλή ιδέα, ξεκινά από έναν  δημιουργικό άνθρωπο που είχε την ικανότητα να την μεταδώσει. Η ιστορία αρχίζει,  όταν ο Απόστολος Κουμαρίνος προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του, άρχισε να επενδύει ο ίδιος σε γνώσεις για την τέχνη της επικοινωνίας. Τις αξιοποίησε τόσο καλά, που έγινε πρωταθλητής δημόσιας ομιλίας και ενέπνευσε και άλλους  που είχαν την ικανότητα να ακούσουν και να αναγνωρίσουν τις δυνατότητες αυτές,.

Η ιδέα  της ίδρυσης των theSPEAKERS έρχεται για να καλύψει το ουσιαστικό κενό της ανάπτυξης της επικοινωνιακής ικανότητας που θεωρείται δεδομένη, χωρίς όμως να είναι.

Στους theSPEAKERS πιστεύουμε ακράδαντα ότι αναπτύσσοντας δεξιότητες, κερδίζουμε αυτοπεποίθηση, ενδυναμώνουμε τις προσωπικές μας σχέσεις και αποδίδουμε το καλύτερο δυνατό. Όταν νοιώθουμε ότι υποστηριζόμαστε και ότι έχουμε ικανότητες, μπορούμε να επιτύχουμε οποιοδήποτε προσωπικό ή επαγγελματικό στόχο.

Οι theSPEAKERS αποτελούν τον 1ο Χώρο Προσωπικής Ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Image

Γνωρίστε την ομάδα μας:

Απόστολος Κουμαρίνος

Απόστολος Κουμαρίνος
Ιδρυτής

Ο Απόστολος είναι Στέλεχος Επιχειρήσεων, Πρωταθλητής Δημόσιας Ομιλίας και ερασιτέχνης Υπερμαραθωνοδρόμος.

Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ, Καναδά και από τότε που θυμάται τον εαυτό του ζει για να επικοινωνεί. Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε να διαβάζει βιβλία με επίκεντρο την Ρητορική και την αυτοβελτίωση. Ολοκληρώνοντας το MBA του στο Nottingham Business School συνίδρυσε 2 ρητορικούς ομίλους, διακρίθηκε ως Πρωταθλητής Αυθόρμητου λόγου σε διαγωνισμό Δημόσιας Ομιλίας και το 2018 ίδρυσε τους theSPEAKERS – Τον 1ο χώρο προσωπικής ανάπτυξης που εστιάζει στη Δημόσια Ομιλία στην Ελλάδα. Εκτός αυτού συνέχισε να εκπαιδευέται σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης αποφοιτώντας τον Ιανουάριο του 2019 από το κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) ως Certified Coach. 

Εργάζεται ως International Sales Manager έχοντας ταξιδέψει σε 33 χώρες σε 4 Ηπείρους κάτι για το οποίο είναι ιδιαίτερα ευγνώμων! 

Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει επιτυχώς 7 μαραθώνιους & υπερμαραθώνιους αγώνες σε άσφαλτο & βουνό.

Θεωρεί ότι στη ζωή είμαστε Βασιλιάδες ή πιόνια.

Κωνσταντίνος Περιστέρης

Κωνσταντίνος Περιστέρης
Ομιλητής - Ειδικευόμενος Ιατρός Γυναικολογίας

Ο Κωνσταντίνος είναι ειδικευόμενος ιατρός. Πήγε σχολείο στο Κολλέγιο Αθηνών και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Καρόλου στην Πράγα. Ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην Μαιευτική-Γυναικολογία στο King's College Hospital του Λονδίνου και συνεχίζει την ειδικότητά του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Έχει βρεθεί σε αποστολές με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, έχει υπάρξει αλεξιπτωτιστής των Ειδικών Δυνάμεων του Ε.Σ., αλλά και δημόσιος ομιλητής, έχοντας κάνει δικό του TED talk. Όταν δεν καλωσορίζει νέες ζωές, βοηθάει ανθρώπους να επικοινωνούν καλύτερα και να εξελίσσονται μέσω της συμμετοχής του στους theSPEAKERS.

Χαρά Σκουλαρίκη

Χαρά Σκουλαρίκη
Εξωτερική συνεργάτης - Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Η Χαρά είναι Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου και αριστούχος του ίδιου ιδρύματος  στο  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σπουδών στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή με κατεύθυνση την Αθλητική Διατροφή. Έχει συνεχίσει την ειδίκευσή της στις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και παρακολουθεί το Life Long Learning (LLL) programme in Clinical Nutrition and Metabolism από την ESPEN.

Από το 2016 είναι η Nutrition Coach των adidas Runners Athens, του μεγαλύτερου global running community, οργανώντας από τα πιο ενδιαφέροντα nutrition events (ομιλίες, workshops, nutrition games etc).  Επίσης έχει ‘’στήσει’’ τη Διατροφική υπηρεσία της Private Coaching and Mentoring Services ενώ υπήρξε υπεύθυνη του τμήματος διατροφής σε αθλητικά κέντρα ( my athlete, Holmes Place Glyfada, ΑΕΚ ποδηλασία κτλ).

Είναι εθελοντής Διαιτολόγος-Διατροφολόγος στην ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας παρακολουθώντας περιστατικά και συμμετέχοντας στις ομάδες θρέψης  ενώ έχει συμμετάσχει στις δράσεις της ΜΚΟ AxionHellas προσφέροντας εθελοντικά ιατρικές και πολιτιστικές δράσεις σε ακριτικά νησιά.

Η ίδια είναι αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων για περισσότερα από 15 χρόνια, διαβάζει ανελλιπώς και, το σημαντικότερο, είναι μαμά ενός αριστουργήματος.

Αν δεν συναντηθείτε στο δρόμο, τρέχοντας ή ποδηλατώντας, θα τη βρείτε επί της Ίωνος Δραγούμη 52, Αθήνα όπου διατηρεί  αδειδοτημένο διαιτολογικό κέντρο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ίδια, τις υπηρεσίες της αλλά και ενδιαφέροντα άρθρα στον ιστότοπο www.nutrinews.gr που διαχειρίζεται από το 2010.

Συνεργασίες

Apivita
Διοπτρα
PUBLIC
TEDxAUTH
ASF
ASF
phaos
Job Fair Athens
efood
PALIRRIA
TEDed
To ψλθβ tvn 5