2ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΟΜΙΛΙΑΣ

Το θάρρος είναι αυτό που χρειάζεται για να σηκωθείς επάνω και να μιλήσεις. Το θάρρος είναι επίσης αυτό που χρειάζεται για να κάτσεις κάτω και να ακούσεις.

Winston Churchill (Βρετανός πρωθυπουργός, Νόμπελ 1953)

Τι είναι ο Διαγωνισμός Δημόσιας Ομιλίας;


Οι theSPEAKERS δημιουργήθηκαν, αρχικά, με έναν μοναδικό σκοπό. Όλοι οι άνθρωποι να ακούγονται. Να μπορούν να εκφράσουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις επιθυμίες τους χωρίς φόβο. Με επίδραση.

Γι’ αυτό και έχουμε δημιουργήσει διάφορα προγράμματα που συμβάλλουν σε αυτό, όπως το διετές πρόγραμμα speaKING. Όμως, αρκεί μόνο αυτό; Αρκεί να παρακολουθείς ένα πρόγραμμα που απλώς ακούς άλλους ανθρώπους να μιλούν; Σίγουρα όχι, γι’ αυτό και στο speaKING οι συμμετέχοντες κάνουν τις δικές τους ομιλίες.

Οι ομιλίες αυτές είναι ένα σημαντικό βήμα ώστε να κάνουμε πράξη αυτά που «μαθαίνουμε». Μπαίνουμε στη διαδικασία να «μετρήσουμε» τις δυνάμεις μας. Και αυτό είναι εξαιρετικό, αν και συμβαίνει σε ένα σχετικά ασφαλές πλαίσιο, αφού οι συμμετέχοντες γνωρίζουν ότι δεν θα «κριθούν». Όχι ότι οι συμμετέχοντες δεν ξεπερνούν τον φόβο της έκθεσης και της δημόσιας ομιλίας. Κάθε άλλο.

Όμως, με τον Διαγωνισμό Δημόσιας Ομιλίας επιτυγχάνεται και κάτι ακόμα. Θα κάνεις μια ομιλία με απόλυτα πραγματικούς όρους. Μια ομιλία που δεν θα έχεις δικαιολογία να αποφύγεις ή να την κάνεις «την επόμενη φορά». Μια ομιλία που κάποιος θα πληρώσει για να σε ακούσει!


Τι θα κάνεις στον Διαγωνισμό Δημόσιας Ομιλίας;


Καλείσαι να προετοιμαστείς για μία ομιλία διάρκειας 4 με 6 λεπτά. Η θεματολογία είναι ελεύθερη και μπορείς να επιλέξεις όποιο θέμα επιθυμείς. Ένα θέμα που θα σε εμπνέει να το μοιραστείς με άλλους ανθρώπους και όλοι θα έχουν κάτι να κερδίσουν. Γιατί, μην ξεχνάς.

Οποιαδήποτε ομιλία κάνουμε, δεν την πραγματοποιούμε για εμάς, αλλά για το κοινό που ακούει. Αφού προετοιμαστείς κατάλληλα, την ημέρα του Διαγωνισμού θα παρουσιάσεις την ομιλία σου, μπροστά στο κοινό και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Μπορείς να έχει οπτικοακουστικό υλικό, αρκεί να μας ενημερώσεις.

Λάβε μέρος και κάνε μια ομιλία που θα αξίζει να ακουστεί!


Η δύναμη της επικοινωνίας | Απόστολος Κουμαρίνος

Πώς Να Κάνεις Την Καλύτερη Ομιλία Της Ζωής Σου

* Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όσοι έχουν παρακολουθήσει ή παρακολουθούν τα workshops: speaKING, body SPEAKING και ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΙΛΙΑ 1.0

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε παραπάνω πληροφορίες ή να κλείσετε τη θέση σας στο (+30) 211 001 0489 ή στέλνοντάς μας e-mail στο info@thespeakers.gr