Όσο αναπτύσσεται η τεχνολογία, μια ικανότητα γίνεται ακόμη πιο απαραίτητη, αυτή της επικοινωνιακής δεξιότητας.

Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει πλέον η ανάγκη να επικοινωνούμε ιδέες σε ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο που η τεχνολογία συνέδεσε στο ίδιο περιβάλλον. Για αυτό και οι εταιρίες πάντα επιλέγουν να επενδύουν σε ανθρώπους που μπορούν να μεταδώσουν το όραμά τους στην καθημερινότητα προκειμένου να συνδέσουν αυτούς τους διαφορετικούς ανθρώπους σε έναν κοινό στόχο.

Παθιασμένοι με τις ευκαιρίες που προσφέρει η σωστή επικοινωνία, μοιραζόμαστε τις εξειδικευμένες γνώσεις μας και τις εμπειρίες μας για το πώς μπορούμε να μεταδίδουμε σωστά ιδέες που γίνονται πράξη, μέσω workshops, σεμιναρίων και ιδιωτικών συνεδρίων ανάλογα με την ανάγκη της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για τις θεματικές που σας ενδιαφέρουν, τον χρόνο που μπορείτε να αφιερώσετε και τον αριθμό των συμμετεχόντων που θα το παρακολουθήσουν. Εμείς από την πλευρά μας, θα δημιουργήσουμε ένα workshop προσαρμοσμένο στις επιθυμίες και την κουλτούρα της εταιρείας σας.

 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΙΛΙΑ

Δεν είναι τυχαίο που σε όλες τις αγγελίες υπάρχει το προαπαιτούμενο “excellent communication skills”, «άριστες επικοινωνιακές ικανότητες». Οι εταιρίες πάντα θα επιλέγουν να επενδύουν σε ανθρώπους που μπορούν να μεταδώσουν το όραμά τους στην καθημερινότητα προκειμένου να συνδέσουν διαφορετικούς ανθρώπους σε έναν κοινό στόχο.

Η επικοινωνία είναι αυτή που συνδέει διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο σε ένα κοινό στόχο. Εκπαιδεύοντας τους υπάλληλους σας πώς να επικοινωνούν αποτελεσματικά μεταξύ τους, όλα αυτομάτως γίνονται πιο εύκολα, πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά, με λιγότερα λάθη αφήνοντας τις ηγετικές θέσεις να ασχοληθούν με την στρατηγική, την επικοινωνία και την υλοποίησή τους σε μια γλώσσα που όλοι μπορούν να κατανοήσουν.


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

(POWERPOINT, KEYNOTE κ.ά) για ανάπτυξη & βελτίωση επαγγελματικών παρουσιάσεων

Μέσω αυτών των workshop, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πώς να παρουσιάζουν ιδέες, αποτελέσματα, στρατηγικά μηνύματα, επιδραστικές ιστορίες σε συναδέλφους, συνεργάτες, πελάτες και οποιοδήποτε κοινό μέσω παρουσιάσεων, συνεντεύξεων, συνέδριων, TEDx, αξιοποιώντας τα εργαλεία της προφορικής ομιλίας και της γλώσσας του σώματος.

Ομιλίες που ακούγονται, εμπνέουν και υλοποιούν στόχους.


ΗΓΕΣΙΑ

Η ηγεσία κατά βάση στηρίζεται στην αποτελεσματική και επιδραστική επικοινωνία και είναι μα επιπλέον δεξιότητα που καλλιεργείται. Έχοντας ως βάση την τέχνη της επικοινωνίας και αξιοποιώντας τις κατάλληλες τεχνικές παρακίνησης και μοντέλα ηγεσίας που ταιριάζουν στον καθένα, καλλιεργείται η αυτοπεποίθηση του ηγέτη – που μπορεί να μεταδώσει μέσω των λόγων του και της στάσης σώματός του την έμπνευση που χρειάζεται η ομάδα του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το δια δραστικό σεμινάριο.


ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗΣ

σε στελέχη επιχειρήσεων, σχολικούς οργανισμούς, εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας

Συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που επικοινωνούν μηνύματα που αλλάζουν προοπτικές και μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε ότι όλα είναι θέμα επιλογών. Ανάλογα με το θέμα που θέλετε να εστιάσετε έχουμε τους κατάλληλους συνεργάτες που σε συνομιλία μαζί τους επικοινωνούμε το μήνυμα που θέλετε να ακουστεί. Ενδεικτικά έχουμε πραγματοποιήσει ομιλίες σε πολυεθνικές εταιρίες ή σε secret workshops με τους εξής ομιλητές: Μαριάνθη Φραγκόπουλου - Πυρηνική Φυσικός, Νάσος Γκαβέλας - Χρυσός Παραολυμπιονίκης 2022 & Σωτήρης Γκαραγκάνης - Συνοδός, Paul Ευμορφίδης - Συνιδρυτής Coco-mat, Νεφέλη Χατζηιωαννίδου - Ιδρύτρια των «Υπέροχων Γυναικών», Στέφανος Ξενάκης - Διεθνής συγγραφέας, Χάρης Ασλανίδης - Επιχειρηματίας, Μάκης Καλάρας - Παραολυμπιονίκης δισκοβολίας, Κατερίνα Σαντίκου - Ιδρύτρια Workable, Βανέσσα Αρχοντίδου - Μία από τις 3 Ελληνίδες γυναίκες που έχουν ανέβει στην κορυφή του Έβερεστ, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος - Κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» κ.ά., αποδεικνύοντας ότι η επιτυχία βρίσκεται δίπλα μας. Σε επιτυχημένους μεν, καθημερινούς δε ανθρώπους που απλώς εστίασαν και εργάστηκαν με πάθος προς την επίτευξη των στόχων τους.

Ακόμα, είχαμε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσουμε στη σελίδα μας και να συνομιλήσουμε live με τον, παγκόσμιας φήμης, συγγραφέα και ομιλητή παρακίνησης και ηγεσίας τον Robin Sharma. Αληθινή έμπνευση, παρακίνηση και ουσιαστικά μαθήματα ζωής σε μόλις 45', με περισσότερους από 30.000 χρήστες να συνδέονται.


ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Οι λέξεις έχουν επιπλέον σημασία όταν μιλάμε για κάλυψη αναγκών και επένδυση χρημάτων. Όσο καλό και να είναι το προϊόν /υπηρεσία, δεν θα πουληθεί εάν δεν μεταδοθεί σωστά στον ενδιαφερόμενο. Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας να επικοινωνεί σωστά με τους πελάτες σας προκειμένου να καταλάβουν και τα δυο μέρη τι προσφέρουν και να καταλήξουν σε μια συμφωνία με αμοιβαία οφέλη.

Μιλώντας ουσιαστικά με τους πελάτες σας, δεν σημαίνει μόνο αύξηση πωλήσεων, αλλά πιστούς πελάτες και αύξηση της ικανοποίησης πελατών οδηγώντας σε μακροχρόνια κέρδη. Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να μιλήσουμε πώς μπορούμε να καταλαβαίνουμε τους πελάτες μας και αυτοί τις υπηρεσίες μας.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ


Ανακάλυψη

Πραγματοποιούμε μια τηλεφωνική, διαδικτυακή ή και δια ζώσης συνάντηση, για να κατανοήσουμε πλήρως τις επιθυμίες και την κουλτούρα της εταιρείας/επιχείρησής σας.

Σχεδιασμός

Δημιουργούμε και σας προτείνουμε custom προγράμματα, ανάλογα με τους στόχους, το budget, τον χρόνο και τις αξίες σας. Μπορεί να είναι ομαδικά workshops ή one to one συνεδρίες, από κοντά ή και διαδικτυακά.

Πραγματοποίηση

Πραγματοποιούμε το πρόγραμμα που επιλέξατε, στις ημερομηνίες και τους χρόνους που έχουν συμφωνηθεί.

Ανατροφοδότηση

Πραγματοποιούμε μια τηλεφωνική επικοινωνία για να μας δώσετε ανατροφοδότηση (feedback) για την αξία που πήρατε/πήρε η ομάδα σας από το workshop, καθώς και συζητάμε τρόπους μελλοντικής συνεργασίας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.

AS FEATURED IN

 

Εναλλακτικά, καλέστε μας στο +30 211 00 104 89 ή στείλτε μας email στο info@thespeakers.gr