Όσο αναπτύσσεται η τεχνολογία, μια ικανότητα γίνεται ακόμη πιο απαραίτητη, αυτή της επικοινωνιακής δεξιότητας.

Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει πλέον η ανάγκη να επικοινωνούμε ιδέες σε ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο που η τεχνολογία συνέδεσε στο ίδιο περιβάλλον. Για αυτό και οι εταιρίες πάντα επιλέγουν να επενδύουν σε ανθρώπους που μπορούν να μεταδώσουν το όραμά τους στην καθημερινότητα προκειμένου να συνδέσουν αυτούς τους διαφορετικούς ανθρώπους σε έναν κοινό στόχο.

Παθιασμένοι με τις ευκαιρίες που προσφέρει η σωστή επικοινωνία, μοιραζόμαστε τις εξειδικευμένες γνώσεις μας και τις εμπειρίες μας για το πώς μπορούμε να μεταδίδουμε σωστά ιδέες που γίνονται πράξη, μέσω workshops, σεμιναρίων και ιδιωτικών συνεδρίων ανάλογα με την ανάγκη της επιχείρησής σας.

Δημόσια Ομιλία

Δεν είναι τυχαίο που σε όλες τις αγγελίες υπάρχει το προαπαιτούμενο “excellent communication skills”, «άριστες επικοινωνιακές ικανότητες». Οι εταιρίες πάντα θα επιλέγουν να επενδύουν σε ανθρώπους που μπορούν να μεταδώσουν το όραμά τους στην καθημερινότητα προκειμένου να συνδέσουν διαφορετικούς ανθρώπους σε έναν κοινό στόχο.

Η επικοινωνία είναι αυτή που συνδέει διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο σε ένα κοινό στόχο. Εκπαιδεύοντας τους υπάλληλους σας πώς να επικοινωνούν αποτελεσματικά μεταξύ τους, όλα αυτομάτως γίνονται πιο εύκολα, πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά, με λιγότερα λάθη αφήνοντας τις ηγετικές θέσεις να ασχοληθούν με την στρατηγική, την επικοινωνία και την υλοποίησή τους σε μια γλώσσα που όλοι μπορούν να κατανοήσουν.

Εταιρικές παρουσιάσεις- ομιλίες

για ανάπτυξη & βελτίωση επαγγελματικών παρουσιάσεων

Μέσω αυτών των workshop, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πως να παρουσιάζουν ιδέες, αποτελέσματα, στρατηγικά μηνύματα, επιδραστικές ιστορίες σε συναδέλφους, συνεργάτες, πελάτες και οποιοδήποτε κοινό μέσω παρουσιάσεων, συνεντεύξεων, συνέδριων, TEDex , αξιοποιώντας τα εργαλεία της προφορικής ομιλίας και της γλώσσας του σώματος.

Ομιλίες που ακούγονται, εμπνέουν και υλοποιούν στόχους.

Ηγεσία

Η ηγεσία κατά βάση στηρίζεται στην αποτελεσματική και επιδραστική επικοινωνία και είναι μα επιπλέον δεξιότητα που καλλιεργείται. Έχοντας ως βάση την τέχνη της επικοινωνίας και αξιοποιώντας τις κατάλληλες τεχνικές παρακίνησης και μοντέλα ηγεσίας που ταιριάζουν στον καθένα, καλλιεργείται η αυτοπεποίθηση του ηγέτη – που μπορεί να μεταδώσει μέσω των λόγων του και της στάσης σώματός του την έμπνευση που χρειάζεται η ομάδα του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το δια δραστικό σεμινάριο.

Ομιλίες Παρακίνησης

σε στελέχη επιχειρήσεων, σχολικούς οργανισμούς, εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας

Συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που επικοινωνούν μηνύματα που αλλάζουν προοπτικές και μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε ότι όλα είναι θέμα επιλογών. Ανάλογα με το θέμα που θέλετε να εστιάσετε έχουμε τους κατάλληλους συνεργάτες που σε συνομιλία μαζί τους επικοινωνούμε το μήνυμα που θέλετε να ακουστεί. Ενδεικτικά έχουμε πραγματοποιήσει ομιλίες σε πολυεθνικές εταιρίες ή σε secret workshops με τους εξής συνεργάτες: Βανέσα Αρχοντίδου, Στέφανο Ξενάκη, Μάκη Καλαρά, Χάρη Ασλανίδη, Βαγγέλη Αυγουλά, Αντώνη Συκάρη, Κατερίνα Σαντίκου, Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, Mike & Paul Ευμορφίδη αποδεικνύοντας ότι η επιτυχία βρίσκεται δίπλα μας. Σε επιτυχημένους μεν, καθημερινούς δε ανθρώπους που απλώς εστίασαν και εργάστηκαν με πάθος προς την επίτευξη των στόχων τους.

Ακόμα, είχαμε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσουμε στη σελίδα μας και να συνομιλήσουμε live με τον, παγκόσμιας φήμης, συγγραφέα και ομιλητή παρακίνησης και ηγεσίας τον Robin Sharma. Αληθινή έμπνευση, παρακίνηση και ουσιαστικά μαθήματα ζωής σε μόλις 45'.

Πωλήσεις

Οι λέξεις έχουν επιπλέον σημασία όταν μιλάμε για κάλυψη αναγκών και επένδυση χρημάτων. Όσο καλό και να είναι το προϊόν /υπηρεσία, δεν θα πουληθεί εάν δεν μεταδοθεί σωστά στον ενδιαφερόμενο. Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας να επικοινωνεί σωστά με τους πελάτες σας προκειμένου να καταλάβουν και τα δυο μέρη τι προσφέρουν και να καταλήξουν σε μια συμφωνία με αμοιβαία οφέλη.

Μιλώντας ουσιαστικά με τους πελάτες σας, δεν σημαίνει μόνο αύξηση πωλήσεων, αλλά πιστούς πελάτες και αύξηση της ικανοποίησης πελατών οδηγώντας σε μακροχρόνια κέρδη. Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να μιλήσουμε πώς μπορούμε να καταλαβαίνουμε τους πελάτες μας και αυτοί τις υπηρεσίες μας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 

    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.