Ο Απόστολος είναι ο ιδρυτής των theSPEAKERS.

Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ, Καναδά και από τότε που θυμάται τον εαυτό του ζει για να επικοινωνεί. Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε να διαβάζει βιβλία με επίκεντρο την Ρητορική και την αυτοβελτίωση. Ολοκληρώνοντας το MBA του στο Nottingham Business School συνίδρυσε 2 ρητορικούς ομίλους στην Ελλάδα, διακρίθηκε ως Πρωταθλητής Αυθόρμητου λόγου σε διαγωνισμό Δημόσιας Ομιλίας στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και έχει δώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 550 δημόσιες ομιλίες σε Ευρώπη και Ωκεανία καθώς επίσης και σε διοργανώσεις TEDx στην Ελλάδα Το 2018 ίδρυσε τους theSPEAKERS – Τον 1ο ιδιωτικό χώρο προσωπικής ανάπτυξης που εστιάζει στη Δημόσια Ομιλία στην Ελλάδα.

Εκτός αυτού συνέχισε να εκπαιδεύεται σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης αποφοιτώντας τον Ιανουάριο του 2019 από το κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) ως Certified Coach. Το 2020 αποφοίτησε με άριστα από το ετήσιο πρόγραμμα Διαπραγματεύσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2021 συνέχισε τις σπουδές στο 4ετές πρόγραμμα Συστημικής Ψυχοθεραπείας του Κέντρου Συστημικής Θεραπείας και Συμβουλευτικής.

Για 15 χρόνια εργάστηκε ως International Sales Manager έχοντας ταξιδέψει σε 33 χώρες σε 4 Ηπείρους αυτό τον βοήθησε να δει τον κόσμο σφαιρικά, να έρθει κοντά σε διάφορες κουλτούρες και πολιτισμούς και κυριότερα να καταλάβει τι είναι αυτό που τον κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Έτσι λοιπόν, το 2021 πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από την εργασία του ως Στέλεχος Επιχειρήσεων και να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στο όνειρο του, στους theSPEAKERS.

Τον εμπιστεύονται και έχουν συνεργαστεί μαζί του εταιρείες όπως Google, Allianz UK, Four Seasons. Τον Δεκέμβριο του 2023 εκδόθηκε από τις εκδόσεις Key Books το “The Public speaKING Guide", ένας πρωτότυπος οδηγός που μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις την καλύτερη δημόσια ομιλία της ζωής σου.

Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει επιτυχώς 15 μαραθώνιους & υπερμαραθώνιους αγώνες σε άσφαλτο & βουνό.

Θεωρεί ότι στη ζωή είμαστε Βασιλιάδες ή πιόνια.