Ο Απόστολος είναι ο ιδρυτής των theSPEAKERS.

Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ, Καναδά και από τότε που θυμάται τον εαυτό του ζει για να επικοινωνεί. Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε να διαβάζει βιβλία με επίκεντρο την Ρητορική και την αυτοβελτίωση. Ολοκληρώνοντας το MBA του στο Nottingham Business School συνίδρυσε 2 ρητορικούς ομίλους, διακρίθηκε ως Πρωταθλητής Αυθόρμητου λόγου σε διαγωνισμό Δημόσιας Ομιλίας στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και έχει δώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 125 δημόσιες ομιλίες Ευρώπη και Ωκεανία.

Το 2018 ίδρυσε τους theSPEAKERS – τον 1ο χώρο και πιο επιδραστικό χώρο προσωπικής ανάπτυξης που εστιάζει στη Δημόσια Ομιλία στην Ελλάδα.

Εκτός αυτού συνέχισε να εκπαιδεύεται σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης αποφοιτώντας τον Ιανουάριο του 2019 από το κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) ως Certified Coach. Το 2020 αποφοίτησε με άριστα από το ετήσιο πρόγραμμα Διαπραγματεύσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2021 ξεκίνησε να παρακολουθεί το 4ετές πρόγραμμα Συστημικής Ψυχοθεραπείας του Κέντρου Συστημικής Θεραπείας και Συμβουλευτικής (ΚΕ.ΣΥ.ΘΕ.Σ.).

Για 15 χρόνια εργάστηκε ως International Sales Manager έχοντας ταξιδέψει σε 33 χώρες σε 4 Ηπείρους. Αυτό τον βοήθησε να έρθει σε επαφή με διάφορες κουλτούρες και πολιτισμούς, να πραγματοποιήσει ομιλίες σε νέα εταιρικά και μη περιβάλλοντα και κυριότερα να καταλάβει τι είναι αυτό που τον κάνει πραγματικά ευτυχισμένο.

Το 2021 πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από την εργασία του ως Στέλεχος Επιχειρήσεων και να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στο όνειρο του, στους theSPEAKERS.

Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει επιτυχώς 12 μαραθώνιους & υπερμαραθώνιους αγώνες σε άσφαλτο & βουνό. Ο πιο πρόσφατος αγώνας του ήταν ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 42,2χλμ. μαζί με την ομάδα του MDA Hellas (Σωματείο φροντίδας ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις).

Θεωρεί ότι στη ζωή είμαστε Βασιλιάδες ή πιόνια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης.