Η Μαρία μετά από πολυετή επαγγελματική πορεία στο χώρο των πολυεθνικών εταιριών, γνώρισε και ταυτόχρονα βίωσε την αποτελεσματικότητα του Coaching σε μία περίοδο σημαντικών επαγγελματικών αλλαγών. Η διαδικασία της αυτοβελτίωσης και της εσωτερικής αναζήτησης, την οδήγησαν στον πραγματικό σκοπό της ζωής της, αυτό του Coaching.

Αγαπά την επικοινωνία, τον άνθρωπο και επιλέγει να βλέπει πάντα τα θετικά στοιχεία στους άλλους. Αποδέχεται τη διαφορετικότητα και πιστεύει ότι οι άνθρωποι είναι μοναδικοί και κατά βάση αγάπη, αποδοχή και ελευθερία. Αυτά αναζητούν, και όταν τα βρουν μπορούν να τα μοιραστούν και να εκφράσουν όλη τους την δυναμική για την επίτευξη των στόχων τους. Η αγάπη που έχει λάβει, σε συνδυασμό με τις προσωπικές της εμπειρίες, την βοήθησαν να αναπτύξει την ικανότητα της ενσυναίσθησης, χαρακτηριστικό που την βοηθά να επικοινωνεί και να συνδέεται άμεσα και αποτελεσματικά με τους ανθρώπους.

Είναι εργαζόμενη, σύζυγος και μητέρα δύο κοριτσιών – πράγμα που την κάνει να αισθάνεται πολύ περήφανη. Είναι φανατική θαυμάστρια των theSPEAKERS γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι είναι οι καλύτεροι σε αυτό που πρεσβεύουν. Έχει ενεργή παρουσία στην ομάδα όπου εκτός από ατομικές συνεδρίες – workshops στο Purpose & Relationship Coaching, είναι υπεύθυνη του τμήματος επικοινωνίας πελατών και συνεργατών. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων, έχει πιστοποίηση στο Coaching Leadership από το κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), δίπλωμα στη Θετική Ψυχολογία από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει τις σπουδές ως πιστοποιημένη ACC Certified Coach από τον ICF τον παγκόσμιο φορέα Coaching. Αυτό που οραματίζεται είναι να βοηθήσει στη δημιουργία ευτυχισμένων και ολοκληρωμένων ανθρώπων για την Βιώσιμη Ανάπτυξη μιας Ευημερούσας Κοινωνίας.

Το moto της είναι Η Ζωή σε Αγαπά από το οποίο εμπνεύστηκε και την ονομασία της σελίδας της – lifelovesyou.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης.