Ο Κώστας μετά από 12 χρόνια εργασίας ως ορκωτός ελεγκτής λογιστής, από τις αρχές του 2023 εργάζεται στον εσωτερικό έλεγχο μια φαρμακοβιομηχανίας.

Επίσης ασχολείται εθελοντικά, ως μέντορας, βοηθώντας απόφοιτους από πανεπιστήμια για την προετοιμασία του βιογραφικού τους σημειώματος καθώς και για συνεντεύξεις εργασίας.

Ακόμη, είναι μέλος σε όμιλο ρητορικής, έχοντας δώσει πολλές ομιλίες και αξιολογήσεις ομιλιών. Η αγάπη του Κώστα για την επικοινωνία, τη δημόσια ομιλία και η σύνδεση του με την ομάδα των theSPEAKERS τον οδήγησε στην ολοκλήρωση των σεμιναρίων “speaKING workshop” και “Body speaKING workshop”, καθώς και στη συμμετοχή του σε κάθε event που έχουν διοργανώσει.

H τελική ομιλία του στο LEVEL III του “speaKING workshop” είχε τίτλο “theSPEAKids workshop”.

Ήταν η στιγμή που γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου εργαστηρίου ανάπτυξης επικοινωνιακών δεξιοτήτων για παιδιά και έφηβους. Ο Κώστας είδε την εξέλιξη στον ίδιο του τον εαυτό και σκοπός του, πλέον, είναι να δημιουργήσει νέες γενιές παιδιών και εφήβων μέσα από την καλλιέργεια των δεξιοτήτων επικοινωνίας που και εκείνος ανέπτυξε.

Το αγαπημένο του απόφθεγμα είναι αυτό του Walt Disney “If you can dream it, you can do it”, καθώς πιστεύει ακράδαντα, πως ότι ονειρευτούμε και προσπαθήσουμε γι’ αυτό, μπορούμε να το καταφέρουμε.

Άλλωστε, το έχει ακολουθήσει και ο ίδιος με επιτυχία.