Σεμινάρια/Workshops σε:

Δημόσια Ομιλία

Διαδραστικά και καινοτόμα σεμινάρια/workshops που στοχεύουν στην όσο πιο άμεση ανάπτυξη της επικοινωνίας και του δημόσιου λόγου μέσω του κανόνα μας “F.I.T.”. Flexible, Interactive, Team work. Αναπτύσσονται οι «βάσεις» της Δημόσιας Ομιλίας, Τεχνικές Πειθούς, Γλώσσα Σώματος και αρκετές άλλες πολύ βασικές έννοιες επικοινωνίας.

Παρακίνηση

Ομιλίες έμπνευσης και παρακίνησης μέσω από την οπτική και το ξεχωριστό τρόπο προσέγγισης των theSPEAKERS. Η θεματολογία βασίζεται στους κορυφαίους θεωρητικούς του χώρου όπως οι Tony Robbins, Robin Sharma, Eric Thomas, Jim Rohn, Les Brown.

Ιδιωτικές συνεδρίες:

Δημόσια Ομιλία

One to One ή ομαδικά meetings (έως 5 ατόμων) πλήρως εξατομικευμένα στις εκάστοτε ανάγκες.
Προετοιμασία εταιρικών παρουσιάσεων
Παρουσίαση διπλωματικής εργασίας
Startup Pitching
Βελτίωση καθημερινής επικοινωνίας
Προετοιμασία για συνέντευξη
Θα σε (προ)ετοιμάσουμε με μοναδικό στόχο την απόλυτη επίτευξη του στόχου σου!

Coaching Ομιλητών

Σε προετοιμάζουμε για:
Την επόμενη σου TED ομιλία.
Το επόμενο σου εταιρικό σεμινάριο που παρουσιάζεις σε κοινό επαγγελματιών.
Την επόμενη σου ομιλία παρακίνησης διότι θέλεις πραγματικά να εμπνεύσεις την ομάδα σου.
Κυριολεκτικά, το coaching ομιλητών είναι μία από τις πιο αγαπημένες μας υπηρεσίες στην οποία δίνουμε πραγματική προστιθέμενη αξία.

Εξ αποστάσεως συνεδρία – Skype Call

Ο πιο ευέλικτος και σύγχρονος τρόπος πραγματοποίησης των ιδιωτικών συνεδριών ο οποίος μας επιτρέπει την πραγματοποίηση τους με άτομα από όπου και εάν βρίσκονται.

Εταιρικά Workshops & Σεμινάρια σε:

Ομιλίες Παρακίνησης σε στελέχη επιχειρήσεων/σχολικούς οργανισμούς/εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας

Έχοντας ήδη συνεργαστεί με μεγάλες επιχειρήσεις του ελλαδικού χώρου (efood.gr, Παλίρροια) και παραστεί σε κάποια από τα πιο μεγάλα και αναγνωρίσιμα συνέδρια της χώρας (TEDx, Athens Science Festival, Job Fair Athens κ.α.) περιμένουμε πάντοτε με ενθουσιασμό τις νέες προτάσεις συνεργασίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τεχνικές ομιλίες για ανάπτυξη & βελτίωση επαγγελματικών παρουσιάσεων

Ομιλίες σχετικά με την εξέλιξη και ανάπτυξη τόσο των προσωπικών επαγγελματικών παρουσιάσεων όσο και για την δημιουργία επιτυχημένων και στοχευμένων παρουσιάσεων μέσω PowerPoint.

Ηγεσία

Πώς να αναπτύξεις τον ηγέτη μέσα σου; Ποιες είναι οι κατάλληλες τεχνικές και τα μοντέλα ηγεσίας που οδηγούν στην παρακίνηση της ομάδας σου; Πως βελτιώνεσαι; Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται σε αυτό το διαδραστικό σεμινάριο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com