Image

Ιωάννης Παλαιολόγος

Ο Ιωάννης Παλαιολόγος είναι επαγγελματίας αθλητής - προπονητης μεικτών πολεμικών τεχνών καθώς επίσης και απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής.

Όλα ξεκίνησαν όταν παράλληλα με τις σπουδές του έκανε προπονήσεις στα μαχητικά αθλήματα σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Η αγάπη του για το άθλημα συνεχίστηκε και κατόπιν αποφοίτησης κάτι το οποίο τον έκανα να αρχίσει να σκέφτεται διαφορικά την ενασχολησή του με τις πολεμικές τέχνες.

Γρήγορα συνειδητοποίησε πως το μυαλό του βρισκόταν στην κανονική του εργασία ως λογιστής αλλά η καρδιά του στις πολεμικές τέχνες. Έκτοτε αφιερωθήκε πλήρως σε αυτό που αγαπούσε και σήμερα είναι διεθνής αθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών εκπροσωπόντας επάξια την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Τέλος, στο άθλημα του Μπραζίλιαν Ζίου Ζίτσου έχει κατακτήσει αρκετές φορές το πανελλήνιο πρωτάθλημα καθώς επίσης και ευρωπαϊκά τουρνουά.

Η πορεία του Ιωάννη δείχνει αυτή ακριβώς τη μαχητικότητα, δέσμευση, αφοσίωση, πίστη και θέληση που πρεσβεύει η δραστηριότητα των theSPEAKERS!
Image

Picture credits: Noel Lopez Fernandez 

Κατερίνα Τοπούζογλου

Η Κατερίνα Τοπούζογλου είναι ιδρύτρια του περιβαλλοντικού οργανισμού All For Blue, ο οποίος ασχολείται με εκπαιδευτικά προγράμματα σε σχολεία και εταιρείες για την προστασία της θάλασσας. Διοργανώνει, επίσης, βιωματικές δράσεις παράκτιων και υποβρύχιων καθαρισμών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Η αγάπη της για τον υποβρύχιο κόσμο και τους καρχαρίες, την οδηγεί στη συμμετοχή της σε διεθνή ερευνητικά προγράμματα για την προστασία τους. 

Είναι αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Υποβρύχιας Σκοποβολής με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις, από το 2015 εώς σήμερα.

Image

 

Κωνσταντίνος Περιστέρης

Ο Κωνσταντίνος Περιστέρης είναι ειδικευόμενος ιατρός. Πήγε σχολείο στο Κολλέγιο Αθηνών και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Καρόλου στην Πράγα. Ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην Μαιευτική-Γυναικολογία στο King's College Hospital του Λονδίνου και συνεχίζει την ειδικότητά του στο Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών. Έχει βρεθεί σε αποστολές με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, έχει υπάρξει αλεξιπτωτιστής των Ειδικών Δυνάμεων του Ε.Σ., αλλά και δημόσιος ομιλητής, έχοντας μιλήσει σε TED talk. Όταν δεν καλωσορίζει νέες ζωές, βοηθάει ανθρώπους να επικοινωνούν καλύτερα και να εξελίσσονται μέσω της συνεργασίας του με τους theSPEAKERS!

Image

 

Χάρης Ασλανίδης

Ο Χάρης διαγνώστηκε στα 2 του με νωτιαία μυϊκή ατροφία. Έκτοτε, δε σταματά να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα και να ταξιδεύει ανά τον κόσμο στις χώρες που επιθυμεί.
Είναι επιχειρηματίας στο χώρο του Digital Marketing μέσω της Ape1r0n και Chief of Staff της MoRo Technology.

Γνώρισε τον Αποστόλη (ιδρυτή των theSPEAKERS) καθώς έτρεξαν μαζί στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθηνας το 2019 μαζί με την MDA Hellas.

Και όπως άλλωστε λέει ο Χάρης "Να είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα έχουμε παραμερίζοντας αυτά τα οποία μας λείπουν".

Αποτελεί τιμή για εμάς ο Χάρης να είναι ένας από τους Ambassadors μας!